Voor iedere inspirator die het verlangen heeft om haar kennis online te zetten en klaar is om het te delen met de wereld, zonder alle negatieve gedachten die niet helpen om jouw online programma te starten. En dolgraag in actie stand willen komen! Tijdens ‘Zet je kennis online’ leer je hoe je op de meest simpele manier de eerste versie van je online programma opzet. Ik ga ervoor zorgen dat je niet meer blijft uitstellen, maar nu echt in de actiestand komt.

Deel jouw e-mail en krijg een uitnodiging

Zet je kennis online is een programma van 7 modules. In deze 7 modules krijg je 2 call’s van 30 min. Waarin ik je help en meekijk om het beste uit jouw online cursus te halen.

Ik doe mee!

Yes!!! Jij doet mee!!!!! Ik neem zsm contact met je op zodat jij kan starten met het online programma! ❤️

In 7 stappen gaan we door het proces heen van het maken van een online programma. Zodat jij straks en super waardevol online cursus hebt staan en jij van alle (persoonlijke) voordelen kan genieten. Baby steps. 

Want tien kleine stappen is één grote stap.

Dit ben ik!

Sounds like you?

      Een simpele manier zoekt om je eerste online programma op te zetten en perfectie los te laten met ademsessies

      Een einde wilt maken aan jouw uitstelgedrag en in actie stand wil komen met behulp van een planner

      Kant en klare templates met opdrachten om op een overzichtelijke manier tot jouw online programma te komen

Wat ademen mij heeft gebracht…?!

Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar sta jij daar wel eens bij stil?

De manier hoe je ademt? Dat dat bijdraagt aan selfcare. Dat ademen een snelle en effectieve tool is om gezond te leven. Een tool die je altijd en overal kan inzetten. En gewoon gratis en binnen handbereik is.

Nodig mij uit!

Daarom zal Jessica in de BONUS module van “Zet je kennis online” handige tools en oefeningen geven die je kan gebruiken om stress te verminderen en zelfliefde en vertrouwen in jezelf te vergroten.

Want tijdens het creëren van een online programma heb je spanning, onzekerheid en twijfel.

Zo heb jij alle tools binnen handbereik om, voor eens en voor altijd, jouw online programma te maken!

Want dat is wat ik wil! Ik wil dat jij resultaat gaat halen! En alle vertrouwen in jezelf krijgt om een online programma te maken én live te zetten.

Bonus module

Totale investering €297

Hello! Ik ben Lisa,

Ik help jou met jouw (eerste) online programma.

Naast mijn werkzaamheden als VA wilde ik een nieuw aanbod lanceren, namelijk wereldverbeteraars helpen om hun kennis online te zetten door een online leeromgeving voor ze in te richten. Geheel naar hun branding van hun bedrijf. 
 
 “Zet je kennis Online” is een nieuwe tak van mijn bedrijf en tevens is deze stap gekoppeld aan mijn droom: Naar Bali verhuizen. Met dit programma wil ik meer vrijheid, vrolijkheid, losbandigheid, lef, durf en leven bereiken. En iets in jou spreekt dit aan. Daarom wil jij een eigen online programma starten. Omdat jij ook een droom hebt die jij na wilt leven. Niet als je oud bent, niet later als je genoeg geld hebt, niet als je kinderen zijn opgegroeid. Nee nu en wel zo snel mogelijk.

Ik meld me aan!

Online Programma

Jij bent bereid om je ego los te laten en actie te ondernemen.

Na **‘Zet je kennis online’** heb jij:

✓ je doelgroep helder en jouw online programma omschreven
✓ een online platform gekozen
✓ je structuur en hoofdstukken bepaald
✓ je eerste versie geschreven waarmee je een pilot kan starten
✓ je videos gemaakt zonder technische shit
✓ de uitstraling van je platform helder
✓ jij fancy werkboeken en opdrachten klaar staan. Ter ondersteuning van jouw online programma.

Investering €297

Ready for the next step?

Zet je kennis online

L

Liever nog meer Lisa? Snel en eenvoudig jouw online leerprogramma in eigen huisstijl en in een logische structuur? En wil jij graag hoge kwaliteit meegeven aan jouw deelnemers zodat zij resultaat gaan halen met jouw online cursus of programma? Met mij volledig aan jouw zijde? Waar wacht je nog op? En boek gelijk een call met mij.

Boek een call

"Lisa heeft mij met haar frisse blik, vrolijke vibes en organisatie-skills heel erg geholpen! Daar waar ik door de bomen het bos niet meer zag, wist zij precies wat er gedaan moest worden (technisch en organisatorisch) Ze heeft me enorm veel werk uit handen genomen. Ik zeg: iedereen zou een Lisa moeten hebben, dus ik raad jou overal aan!:) Dankjewel Lisa, je bent een parel!"

Karin Ammerlaan
Personal Branding & Vision Strategy

"Ik vind het fijn samenwerken met je! Projecten worden binnen de afgesproken termijn opgeleverd en werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd. Nét dat stapje extra meedenken, dat is ook zo fijn aan Lisa. Goede VA die je met een gerust hart kunt inschakelen!"

Dorine Erkens
Guasha Therapie Paarden

"Ik heb ontzettend genoten van onze gesprekken. Er was een fijne connectie en ik raakte direct geïnspireerd in de opdrachten die ik kreeg op uit te werken, daarnaast waren de gesprekken gezellig, inspirerend en toch heel professioneel. Ik heb er ontzettend veel van geleerd en heb nu een richting hoe ik aan de slag kan" 

Sophie Arts
Innerlijke reiziger naar puur en authentiek zijn

"Ik ben Lisa tegen gekomen op instagram omdat ik hulp kon gebruiken bij het anders organiseren van werkzaamheden in mijn praktijk. Lisa is een professionele sparring partner en denkt en kijkt echt op een hele prettige manier met je mee. Ze hielp mij om de organisatie van mijn praktijk anders aan te pakken zodat er meer ruimte ontstond en het meer loopt zoals ik het graag zou zien".

Erna Snellen
Coach en Therapie Praktijk Liefdespijn

"Met Lisa samenwerken is een van de beste beslissingen in mijn bedrijf ooit geweest. Tijden heb ik getwijfeld, en kwam het geregeld in mijn gedachten, maar ik deed er niks mee. Het is een spannende keuze als ondernemer. Maar oh my goddess…..! Ik ben zo blij met Lisa. Ze is super zelfstandig, heeft weinig woorden nodig om dingen zelf op te pakken, uit te zoeken en het resultaat neer te zetten. Ik ben super blij met haar en kan nu al niet meer zonder. Daarnaast is ze ook nog eens heel lief, vrolijk en vergeet niks! Een KANJER!"

Andrea Davelaar
Pleasure & Embodiment Coach voor Business Queens

"Voor dat we de sprong maakten om een VA in te huren deden we al ons werk helemaal zelf. Maar een gedeelte daarvan was niet echt werk waar wij in uitblinken dus het kostte ons veel energie. Met Lisa erbij doen wij nu de dingen waar wij goed in zijn. No-brainer dus, ze is haar tijd in goud waard. Dankzij haar kunnen wij als coaches steeds meer mensen laten groeien zodat ze Voluit hun doelen gaan halen".

Esther de Boer
Transformatie Coach

"Werken als coach is continu een evenwicht vinden tussen tijd en energie voor verschillende activiteiten waar je als online coach mee te maken krijgt. Met de inzet van Lisa worden we flink geholpen.. Zo zorgt ze voor een enorme tijds- en vooral energiebesparing voor ons. Zo is Lisa een waardevolle toevoeging aan ons bedrijf en kunnen wij onze eigen tijd en energie optimaal inzetten. Wil jij dat ook? Ga dan zeker in gesprek met Lisa!"

Klasina Dieleman - Groeneveld
Transformatie Coach