18 maart 2020. De dag dat ik met mijn eerste klant begon als VA. De dag dat ik thuis kwam te zitten met drie kleine kindjes en een man vanwege een pandemie. De periode dat mijn ondernemersreis was begonnen.

Uit pure wilskracht, lef en doorzettingsvermogen leerde ik een ander manier van werken. Een andere manier van zijn. Ik leerde echt te denken vanuit mijn gevoel en minder met mijn hoofd. De gewoontes van het bedrijfsleven leerde ik loslaten. En kwam zo meer bij mijn eigen ik.

Dankbaar voor de mooie klanten die ik tot nu toe heb mogen leren kennen. De klanten die ik mag helpen, die bij mij passen en dezelfde wensen en doelen hebben.

Met mijn ervaring en opleiding help ik inspirators met de groei van hun bedrijf door rust te creëren en taken uit handen te nemen zodat zij zich kunnen focussen op hun doelen. Als virtueel assistent ben ik de persoon die taken op afstand voor hun regelt, zodat zij de vrijheid hebben om te doen waar hun passie ligt en hun grenzen gaan verleggen.

Mijn verhaal

Al 13 jaar werkte ik voor Ahold. Als PMO-expert op de IT Projectmanagement afdeling. Zo vaak aan gedacht om iets anders te gaan doen. Maar de stap zetten durfde ik nooit. Wegens een fusie voelde ik de vrijheid om te kiezen. 

Ga ik mijn hart volgen en doen wat ik leuk vind? Ik nam het risico om te veranderen. Dat besluit veranderde mijn leven. Het klinkt zo gewoontjes nu. Maar dat was het toen niet. Ik koos de weg van de MEESTE weerstand. Er verandert niks totdat jij verandert heb ik me ooit laten vertellen. Ik heb geproefd om te kiezen voor mezelf en mijn vrijheid en niet te doen wat mensen eigenlijk van me hadden verwacht.

Volg je hart

L

Liefde heeft mij doen verhuizen naar de Zaanstreek. Sinds 2016 woon ik met mijn man en drie kindjes in Assendelft. In een echt gezinswijk wat zo heerlijk voelt en rust geeft. We hebben een mooi huis mét een tuin. Dit is mijn ideale plek om te werken aan mijn authentieke wereld.

Ik werk onder schooltijd en kan mijn kinderen altijd naar school brengen en weer afhalen. Ik leef meer in het nu en vooral geniet ik van mijn vrije tijd met mijn gezin, familie en vrienden. Maar ook een zeer belangrijke...Ik verdien mijn geld met hetgeen wat ik leuk vind en waar mijn passie ligt: jou helpen met jouw online bedrijf.

Mijn programma Zet je kennis Online is gekoppeld aan mijn droom:  NAAR HET BUITENLAND VERHUIZEN. Met dit programma wil ik meer vrijheid, vrolijkheid, losbandigheid, lef, durf en leven bereiken. En iets in jou spreekt dit aan. Omdat jij ook een droom hebt die jij na wilt leven.

"Lisa heeft mij met haar frisse blik, vrolijke vibes en organisatie-skills heel erg geholpen! Daar waar ik door de bomen het bos niet meer zag, wist zij precies wat er gedaan moest worden (technisch en organisatorisch) Ze heeft me enorm veel werk uit handen genomen. Ik zeg: iedereen zou een Lisa moeten hebben, dus ik raad jou overal aan!:) Dankjewel Lisa, je bent een parel!"

Karin Ammerlaan
Personal Branding & Vision Strategy

"Ik vind het fijn samenwerken met je! Projecten worden binnen de afgesproken termijn opgeleverd en werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd. Nét dat stapje extra meedenken, dat is ook zo fijn aan Lisa. Goede VA die je met een gerust hart kunt inschakelen!"

Dorine Erkens
Guasha Therapie Paarden

"Ik heb ontzettend genoten van onze gesprekken. Er was een fijne connectie en ik raakte direct geïnspireerd in de opdrachten die ik kreeg op uit te werken, daarnaast waren de gesprekken gezellig, inspirerend en toch heel professioneel. Ik heb er ontzettend veel van geleerd en heb nu een richting hoe ik aan de slag kan" 

Sophie Arts
Innerlijke reiziger naar puur en authentiek zijn

"Ik ben Lisa tegen gekomen op instagram omdat ik hulp kon gebruiken bij het anders organiseren van werkzaamheden in mijn praktijk. Lisa is een professionele sparring partner en denkt en kijkt echt op een hele prettige manier met je mee. Ze hielp mij om de organisatie van mijn praktijk anders aan te pakken zodat er meer ruimte ontstond en het meer loopt zoals ik het graag zou zien".

Erna Snellen
Coach en Therapie Praktijk Liefdespijn

"Met Lisa samenwerken is een van de beste beslissingen in mijn bedrijf ooit geweest. Tijden heb ik getwijfeld, en kwam het geregeld in mijn gedachten, maar ik deed er niks mee. Het is een spannende keuze als ondernemer. Maar oh my goddess…..! Ik ben zo blij met Lisa. Ze is super zelfstandig, heeft weinig woorden nodig om dingen zelf op te pakken, uit te zoeken en het resultaat neer te zetten. Ik ben super blij met haar en kan nu al niet meer zonder. Daarnaast is ze ook nog eens heel lief, vrolijk en vergeet niks! Een KANJER!"

Andrea Davelaar
Pleasure & Embodiment Coach voor Business Queens

"Voor dat we de sprong maakten om een VA in te huren deden we al ons werk helemaal zelf. Maar een gedeelte daarvan was niet echt werk waar wij in uitblinken dus het kostte ons veel energie. Met Lisa erbij doen wij nu de dingen waar wij goed in zijn. No-brainer dus, ze is haar tijd in goud waard. Dankzij haar kunnen wij als coaches steeds meer mensen laten groeien zodat ze Voluit hun doelen gaan halen".

Esther de Boer
Transformatie Coach

"Werken als coach is continu een evenwicht vinden tussen tijd en energie voor verschillende activiteiten waar je als online coach mee te maken krijgt. Met de inzet van Lisa worden we flink geholpen.. Zo zorgt ze voor een enorme tijds- en vooral energiebesparing voor ons. Zo is Lisa een waardevolle toevoeging aan ons bedrijf en kunnen wij onze eigen tijd en energie optimaal inzetten. Wil jij dat ook? Ga dan zeker in gesprek met Lisa!"

Klasina Dieleman - Groeneveld
Transformatie Coach