info@virtuallisa.nl 

06 12 8686 31

Bedankt voor je berichtje! Ik kom zo snel mogelijk bij je terug.

Veelgestelde vragen

Voor wie is het programma ‘Zet je kennis online’ geschikt?

Zet je kennis online is geschikt voor inspirators (of je nou trainer, coach of ervaringsdeskundige bent) die een online programma wil maken. En dolgraag in actie stand willen komen! Die is heel belangrijk. Want ik zet je echt aan het werk. Je wilt meer mensen helpen en meer impact maken. En misschien zelfs wel over de grens werken. Daarmee bedoel ik vanaf jouw gewenste werkplek waar dan ook in de wereld.

Tijdens ‘Zet je kennis online’ leer je hoe je op de meest simpele manier de eerste versie van je online programma opzet. Ik ga ervoor zorgen dat je niet meer blijft uitstellen, maar nu echt in de actiestand komt. Wil je het niet zelf doen? Vraag dan een gesprek aan en bespreek met mij wat ik voor jou kan betekenen.

Kan ik het op mijn eigen tempo volgen?

Ja, je kan het op je eigen tempo volgen. Maaarrrrr ik geef er wel een deadline aan. Je krijgt nl 2 calls van 30 min die je in een bepaalde periode kan inplannen. In je wilt ook niet dat dit een half jaar project gaat worden. Het belangrijkste is dat je in actie stand komt. En de eerste versie hoeft niet perfect te zijn. Fine tunen gebeurt later.

Wanneer start de cursus?

Zet je kennis online gaat voor jouw open waneer jij wilt. Wanneer je hebt betaald krijg je zsm toegang tot mijn online platform Pluvo. Vanaf dan kan je mee doen. Je krijgt hier dan een mail van mij met alle info en inloggegevens van mijn online platform.

Met welke online platforms werk jij?

Ik werk met Heights en Pluvo.

waarom zou ik mee doen met het online programma?

Veel mensen willen graag een online programma. Hebben goede ideeën maar missen net even de lef en een start punt om te beginnen. Omdat het soms toch net even teveel is. In dit programma beginnen we heel simpel om jouw eerste online programma te starten. Ik deel je tevens mijn ervaring wat ademen voor je kan betekenen in een spannend en onzeker traject.

Wat heb ik aan het einde van het programma?

Tijdens dit programma deel ik 7 stappen met jou tot het maken van een programma. Dit zijn handvaten die ik met je deel. Het is aan jou om ze op de juiste manier te gebruiken. en de actie ligt bij jou om de stappen daadwerkelijk te doen.

eigenlijk is dit nu niet het juiste moment.

Wanneer wel haha...je hebt geen tijd. Ik ken het. Maar soms moet je gewoon ergens tijd voor maken. In dit programma deel ik ook een planner met je eigenlijk voor de momenten wanneer je gaat schrijven. Maar eigenlijk kan je dit overal voor inzetten. Dit heeft mij ontzettend geholpen en kan jou ook echt gaan helpen. 

En als je het echt niet zelf wilt doen kan je ook altijd mijn hulp nog inschakelen ;) Ik kan het ook voor je doen, maar verwacht dan wel wat input van je.

Leer je mij ook schrijven?

Ik leer je niet schrijven. Ik vind dat je het beste schrijft op je eigen manier. Dat is ook een ding wat ik heb losgelaten. Ik schrijf zoals ik praat. Mensen kiezen voor mij en hoe ik ben. Als ze ineens een andere manier van schrijven lezen in mijn programma zou dat een beetje raar zijn toch? Dus jij mag ook schrijven zoals jij praat. Dat is echt goed!

Hoe werkt het programma? 

In het programma heb ik video’s voor je klaargezet ondersteund met bijbehorende teksten én oefeningen. De oefeningen worden aangeboden in PDF formaat en kan je, per oefening, downloaden én invullen op je computer. 
 
Het kan zijn dat je tijdens de cursus vast gaat lopen. Trek dan gelijk aan de bel. Je hebt recht op twee contact momenten. Dus gebruik die ook. Via mail of de Calendly link (die je verder in het programma tegenkomt) kan je een call aanvragen.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Ik ben maar een call van jou verwijderd. Bel me of neem contact met me op. Ik denk graag met je mee.

Soms moeten we bepaalde gewoontes loslaten. Eindelijk voor datgene kiezen wat je echt graag zou willen. Of je nou beginner bent of ervaren, iedereen stelt wel eens uit omdat iets moeizaam gaat, spannend of nieuw is. Daar voorbij zit juist je groei. 

Wil jij een online programma starten, maar weet je niet waar te beginnen?

Gebruik dan het contactformulier en deel je vragen of hetgeen waar je tegen aanloopt met mij. Ik neem contact met je op en mijn brein met jouw delen.

"Lisa heeft mij met haar frisse blik, vrolijke vibes en organisatie-skills heel erg geholpen! Daar waar ik door de bomen het bos niet meer zag, wist zij precies wat er gedaan moest worden (technisch en organisatorisch) Ze heeft me enorm veel werk uit handen genomen. Ik zeg: iedereen zou een Lisa moeten hebben, dus ik raad jou overal aan!:) Dankjewel Lisa, je bent een parel!"

Karin Ammerlaan
Personal Branding & Vision Strategy

"Ik vind het fijn samenwerken met je! Projecten worden binnen de afgesproken termijn opgeleverd en werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd. Nét dat stapje extra meedenken, dat is ook zo fijn aan Lisa. Goede VA die je met een gerust hart kunt inschakelen!"

Dorine Erkens
Guasha Therapie Paarden

"Ik heb ontzettend genoten van onze gesprekken. Er was een fijne connectie en ik raakte direct geïnspireerd in de opdrachten die ik kreeg op uit te werken, daarnaast waren de gesprekken gezellig, inspirerend en toch heel professioneel. Ik heb er ontzettend veel van geleerd en heb nu een richting hoe ik aan de slag kan" 

Sophie Arts
Innerlijke reiziger naar puur en authentiek zijn

"Ik ben Lisa tegen gekomen op instagram omdat ik hulp kon gebruiken bij het anders organiseren van werkzaamheden in mijn praktijk. Lisa is een professionele sparring partner en denkt en kijkt echt op een hele prettige manier met je mee. Ze hielp mij om de organisatie van mijn praktijk anders aan te pakken zodat er meer ruimte ontstond en het meer loopt zoals ik het graag zou zien".

Erna Snellen
Coach en Therapie Praktijk Liefdespijn

"Met Lisa samenwerken is een van de beste beslissingen in mijn bedrijf ooit geweest. Tijden heb ik getwijfeld, en kwam het geregeld in mijn gedachten, maar ik deed er niks mee. Het is een spannende keuze als ondernemer. Maar oh my goddess…..! Ik ben zo blij met Lisa. Ze is super zelfstandig, heeft weinig woorden nodig om dingen zelf op te pakken, uit te zoeken en het resultaat neer te zetten. Ik ben super blij met haar en kan nu al niet meer zonder. Daarnaast is ze ook nog eens heel lief, vrolijk en vergeet niks! Een KANJER!"

Andrea Davelaar
Pleasure & Embodiment Coach voor Business Queens

"Voor dat we de sprong maakten om een VA in te huren deden we al ons werk helemaal zelf. Maar een gedeelte daarvan was niet echt werk waar wij in uitblinken dus het kostte ons veel energie. Met Lisa erbij doen wij nu de dingen waar wij goed in zijn. No-brainer dus, ze is haar tijd in goud waard. Dankzij haar kunnen wij als coaches steeds meer mensen laten groeien zodat ze Voluit hun doelen gaan halen".

Esther de Boer
Transformatie Coach

"Werken als coach is continu een evenwicht vinden tussen tijd en energie voor verschillende activiteiten waar je als online coach mee te maken krijgt. Met de inzet van Lisa worden we flink geholpen.. Zo zorgt ze voor een enorme tijds- en vooral energiebesparing voor ons. Zo is Lisa een waardevolle toevoeging aan ons bedrijf en kunnen wij onze eigen tijd en energie optimaal inzetten. Wil jij dat ook? Ga dan zeker in gesprek met Lisa!"

Klasina Dieleman - Groeneveld
Transformatie Coach